måndag 3 maj 2010

Massor har hänt

Först kan jag meddela att köket är beställt idag. Jag gjorde det på fikarasten på 5 minuter och vi blev då 121.000 kr fattigare. Skönt att ha det gjort. Sen har jag och Nicke blivit vuxna. Vi har fått hem nya sim-kort till våra mobiler. Japp, nu har vi inte kontantkort mer, men vi har samma nummer. Och Jesper är alldeles prickig, stackarn. Det blev värre med vattenkopporna och de sitter på så dumma ställen som i öronen, under foten, i ögonfranskanten och massor i hårbotten. Nu till huset och lite bilder.
*
Vi kan öppna fönstren. Alla utom de tre stora i vardagrummet sitter nu där de ska. Inte en dag för tidigt. Nu får vi ju in luft när vi jobbar och det blir inte lika jobbigt med allt damm.
*
Alla ytterväggar är nu isolerade med ett tjockt lager samt inplastade. Under lördagen och söndagen satte far och Nicke upp dessa reglar som vi sen ska spika skivorna i.
*
Jag har sedan isolerat igen med ett tunt lager mellan dessa reglar. Jag hann klart med alla sovrum i söndags. Jävlar vad det kliar med isolering. Blä. Nu saknas det några eldosor och sen ska skivorna på.
*
På denna bild ser man hur långt Stig hann med spacklingen.
*
Denna bild är från vårt sovrum. Det blev jättebra och Stig är en fena på detta. Tack så jättemycket för en hel veckas hjälp.

1 kommentar:

Åsa sa...

Sluta med ena pillret i dag då jag har åkt på en hemsk förkylning nu. Det positiva är att jag är inte spyfärdig längre. Så får prata med läkaren hur vi ska göra om jag ska fortsätta efter jag blivit frisk igen eller inte.

Våran magiker tevebänk försvann för mer än ett år sedan. Så tyvärr kan jag inte hjälpa till på den fronten.

Måste säga att huset börjar se riktigt fint ut. Måste vara kul nu och se hur det förändrar framför er.