fredag 14 maj 2010

"Skruttens" inlägg

Trots att jag haft vattenkoppor och mamma och pappa är på "bygg huset" så har vi hittat på en del. Nu är som tur kopporna borta och jag är i farten igen.
*
Även om jag inte får vara på dagis så vill jag vara ute så jag och mamma åkte till skogen förra veckan. Det var skönt att springa och jag hittade många kottar och grenar. Roligast var nog att ha picknick.
*
I lördags åkte jag, mamma och Rickard till något som hette betessläpp. Oj vad kossorna blev glada när de kom ut. De sprang och hoppade, sen bråkade de lite oxå.
*
Polaren Arwid med bihang var oxå med. Tur att jag hade någon att prata med som tyckte det var lika kul som mig, att dra i alla linor som satt runt hagen.
*
Kossor i all ära, men kolla in. En gul traktor. Det fanns en grön oxå. De var mycket roligare att titta på än alla kossor. Traktorerna och de stora grushögarna jag åkte kana nerför var klart bäst på hela dagen.
*
På söndagen åkte vi till IKEA. Medan mamma och mormor var tråkiga och bara tittade på möbler och gardiner så hittade jag och Rickard på en massa annat. Här lyssnar vi på musik. Det fanns även en tv man kunde rita på och en jätterolig ruschkana. Hit kan vi åka fler gånger.

Inga kommentarer: