söndag 25 april 2010

Ytterväggar mm

Då Jesper var förkyld och hade besvärligt med astman samt att Mor hade ont efter sina kortisonsprutor så blev det inte så mycket bygga för min del denna helg. Det blev grillning, bilvård och altanstädning istället. Far och Nicke körde på som vanligt.
*
Förutom bygge så har som sagt bilarna fått sig en vårstädning. Igår så tvättade jag och Jesper båda bilarna på fm och på em så tog kusin Jocke över. Han fixade dammsugning och putsning. Alltid skönt att få bort vinterns grus och damm. Tack för det.
*
Nu är ytterväggarna påbörjade. Far satte upp dessa spikreglar, som panelen ska sättas fast i. Nicke spikade fast asfaltboarden innefrån. Dessa reglar måste vi ha så vi kan proppa i isolering mm utan att behöva tänka på om asfaltborden sitter på plats ordentligt. Det var kul att se en förändring på utsidan. Huset fick en annan karaktär.
*
Denna bild är från igår men idag blev de klara runt om. Jag gick en sväng i går och tittade. Det var ett tag sen man kunde gå på baksidan. Det blir ju fint. Dumt bara att jag nu håller på och planterar träd och buskar i huvudet. Det är ju lite saker kvar innan vi kommer så långt ;)
*
Men se. Förfallet har börjat. Vårt fina svarta tak. Elaka fåglar.

Inga kommentarer: