torsdag 22 juli 2010

Det ska va husvagn

Anledningen till att det varit stiltje på skrivandet är att vi inte har varit hemma. Vi har haft semester i vagnen. Ja, och före det så var det halvårsbokslut på jobbet vilket innebär en del övertid. Vi kom iallafall iväg förra måndagen, den 12/7 och kom hem igår. Det blev en längre tur än vi trodde men det gjorde ingenting. Vi har haft det jättebra och varken jag eller Jesper ville åka hem igen. Nicke däremot längtade efter vår egen dusch och soffan. Sen vill han ju bygga så vi kan flytta någongång.
*
Här är vår resväg. Vid stjärnorna låg våra campingar. Vi började i Trosa, sen Gränna, hälsade på vänner i Trollhättan och hamnade sen på Kinnekulle. På alla dessa stod vi två nätter. Sista natten tillbringade vi på Herrfallet utanför Arboga. Vi skulle stått i Kumla, skräp camping, och sen provade vi i Örebro, fullt. Det blev bara en natt på Herrfallet. Inte fullt så bra som vi trott. Lite tråkigt att vi hamnade på den sämsta vår sista natt.
*
Här är vi uppställda och klara i Trosa. Det syns på gräset vilket väder det var. Lite kul är att det är nog bara är vi som har originaltältet kvar. Det finns en del vagnar som är ungefär lika gamla som vår, men de har alla nya tält. Jag såg bara ett gammalt till och det vara inte fullt så orange. Fördelen är att vi ser vår vagn på avstånd.
*
Jesper har stormtrivts och hade sina egna uppgifter när vi ställde upp och packade ner. Här är en av dem. Att lägga ut och samla in klossarna till stödbenen.
*
Nicke plojar när vi tar ner tältet i Gränna. Jag tycker han ser ut som en präst från en B klassad SciFi-film anno 70-talet.
*
Trots att vi har åkt nära 90 mil med vagnen så har det funkat jättebra med Jesper. Lite trist har det varit, men han har även sovit en del. Till nästa år ska vi nog skaffa fler leksaker att ha i bilen.
*

Inga kommentarer: