torsdag 22 juli 2010

Det ska va husvagn, del 3

I Trollhättan hälsade vi på hos Jill och Göran. Jill är den som är "skyldig" till att jag träffade Nicke. Sen 2003 bor hon här nere och detta är första gången som jag hälsat på.
*
Jill och minstingen Ida framför huset.
*
Göran och Ida kör traktor. Ida rattar själv och gillar det skarpt. Blev jättearg när det var slutåkt. Det där med motorer måste finnas i blodet. Storasyster Lina åker gärna cross.
*
Lina och Jesper fann varann på 2 sekunder och hade superkul ihop. Sen hade ju Lina många roliga saker som tex denna studsmatta. Jesper älskade denna studsmatta. Synd att vi inte har någon tomt än. Det hade varit en bra födelsedagspresent.
*
Trots att Jill har förklarat hur de bor så har jag aldrig förstått hur stort det är. Jisses. Det var några hus, garage och lador att titta på.
*
Här är vi nere på stan och tittar på Fallets dagar. På grund av dåligt väder så blev det på kvällen och ungarna var ganska trötta. Men kolla in blicken som Lina får av Jesper. Jag tror han blev lite kär i tjejen. Jesper var ledsen när vi skulle åka. Han ville stanna kvar. När vi satte oss i bilen brast Lina ut i gråt. Hon ville istället följa med. Sötisar.
*

Inga kommentarer: