onsdag 6 augusti 2008

Nu går det segt

Allt står still känns det som. Vi kommer inte fram till nått när det gäller ritningarna. Och ärligt talat så har vi inte lagt ner så mycket tid heller. På kvällarna är vi för trötta för att tänka och på dagarna är Jesper i full gång. Vi har iallafall, med fars hjälp, lämnat in en begäran till kommunen om att de ska avsäga sig sin förköpsrätt. Tydligen så har kommunen rätt att köpa alla tomter först när de blir till salu. Ännu en sak vi inte visste. På måndag är min bankman tillbaka och då ska vi boka in en tid för att fixa kruxet med lagfarten.
Förra veckan hade jag och Jesper en "minisemester". Nicke jobbade och var "barnvakt" till sin systerson. Vi åkte till en camping utanför Eskilstuna med min mor, far och två bröder. Under helgen fick vi sällskap av Nicklas och Petra. Nicke och Jocke kom ut under lördagen och grillade med oss. Det var himla skönt att åka iväg en sväng och det funkade jättebra med Jesper i husvagnen.

1 kommentar:

Anonym sa...

hej hoppas att allt börjar rulla på snart för er igen=) kan inte fatta hur ni ska orka bygga ett helt hus håller på att bli galen nu och vi renoverar ju bara köket. fast måste ju säga att vi lär oss mycket av alla misstag säger då det alltid lika komiskt när nybörjare ska renovera. nä nu ska jag väl gå in i allt slipdamm igen

ha det !